You are here:  

Jarac u podznaku Vaga

Ispis

Jarac u podznaku VagaU ovoj kombinaciji: Jarac u podznaku Vaga postoje određena unutarnja raspoloženja koja nije lako preživjeti. Pokušajte zamisliti čovjeka koji pokušava zadovoljiti vlastite ambicije, čovjeka koji je spreman usredotočiti se na samo jedan cilj kako bi se osigurao da će ga i postići, i koji malo po malo otkriva kako gubi snagu.

U lošim odnosima sa sobom, ovaj čovjek duboko u sebi zna da mora nastaviti s naporima baš poput automata, sa skoro mehaničkom odlučnošću, dok postoje neke druge stvari koje ga privlače, druge oblasti koje bude njegovo zanimanje, i on malo po malo otkriva kako je život previše tužan ako se čovjek treba stalno boriti sam protiv sebe.

No usprkos tome, Jarac u podznaku Vaga je druželjubivo stvorenje koje nije u stanju konstantno osuđivati sebe, i koji ne može stalno voditi usamljenu borbu. Zbog toga Jarac u podznaku Vaga ponekad više ne zna gdje je, i nije siguran u svoje dubinske sklonosti, no ipak se pridržava nekih svojih uvjerenja i principa. Ove osobe, pošto su zarobljenici strogih principa stečenih tijekom odgoja, teško mogu doseći prilagodljivu narav za koju osjećaju da je moguća i kojoj njihova potreba za skladom konstantno teži. Njihovi estetski ukusi, njihov smisao za polu-sjenke u neprestanom su sukobu s njihovim jasnim i apstraktnim duhom.

Osobe rođene u ovoj kombinaciji horoskopskih znakova ipak mogu ovu psihološku i intelektualnu dilemu pobijediti i to suzbijajući svoju osjetljivost u korist ponekad konformističke lucidnosti koja je u principu poštena i objektivna. Tada će, u ovoj kombinaciji, sva snaga svijesti i dubina Jarca biti potvrđena, ali istovremeno ublažena i predstavljena u dopadljivoj mjeri Vage koja će utjecati na razvoj osobnosti sposobne da koristi svoje snage na mudar i produktivan način, isključujući sukobe koje u ovom slučaju stvara čas pretjerano logičan karakter, čas nekontrolirane emocije.
Jarac u podznaku Vaga je gospodar vlastitih duševnih stanja i ogroman praktičan smisao koji se ne zadovoljava samo ostvarenjem isključivo osobnih prohtjeva, već on osjeća i neophodnost činjenja za druge. Tražeći puno od drugih, a i od samih sebe, ove osobe se trude da oko sebe nametne vrlinu odmjerenosti i željele bi da misle i djeluju u nekoj zlatnoj sredini, s mjerom koja svoju snagu crpi iz prirodnog autoriteta…

Osobe rođene u kombinaciji Jarac – Vaga su taktični i miroljubivi, imaju dar mirenja, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. No kako bi uistinu nešto i ostvarile, potrebno im je partnerstvo. Ove osobe također konstantno pokušavaju mentalno i emocionalno izbalansirati stvari, ali ipak, kad nešto stvarno požele, odlučne su i istjeruju stvari do kraja. Imaju urođenu moć osvajanja, te iskazivanja umješnosti te znaju napraviti neke ustupke kako bi lakše nametnuli svoje želje drugima. One instinktivno znaju kako se predstaviti u najboljem svjetlu i, premda su ambiciozne, ove osobe nisu spremne „prelaziti preko mrtvih“ kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Osobe rođene u Jarcu s podznakom u Vazi na prvi pogled izgledaju ukočenije nego što to uistinu jesu. Teško pokazuju svoje emocije i više su okrenute tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Upravo iz tog razloga drugi bi mogli pomisliti kako se radi o poprilično teškim i nezgodnim osobama, tim prije što se i same često prave bezosjećajne i nedostupne. Ali u tome nema ni zrnca istine. Jarac s podznakom u Vazi je u biti jako sentimentalna osoba, pritisnuta snažnim osjećajima dužnosti, koji ponekad vode i do žrtvovanja.


Pretraga

Libra
Ned
3 degree(s)
Cancer
Moon in Cancer
28 degree(s)
Third Quarter Moon
Third Quarter Moon
23 day(s) old