You are here:  

Kakav je u vezi pripadnik određenog horoskopskog znaka

Kakav je u vezi po horoskopuPo prirodi planeta i određenih elementa pod čijom vladavinom pripadaju određeni horoskopski znakovi definira kako pojedini znakovi imaju tendenciju duže ostati u vezi od drugih. Tu su na primjer Blizanci, Vage i Vodenjaci koji su skloni čestim promjenama partnera, dok su Rakovi, Škorpioni i Ribe u vezama najodaniji. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac su skloni dubokim osjećajima, ali ne i na duge staze.

OVAN - Ovnove u vezi karakterizira to da se vrlo brzo i intenzivno zaljube, prerano se obavežu, a potom se udalje. No, prije samog čina raskida može proći i po nekoliko mjeseci. Uglavnom postoji određeni period kada Ovan procjenjuje i preispituje svoje osjećaje, ali tipičan pripadnik ovog znaka obično proba vezu s nekom drugom osobom.

BIK - Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika su vjerne i odane svojim partnerima. Kada upoznaju odabranika ili odabranicu oni se uglavnom vežu se za cijeli život. Ali, ako se dogodi da im seksualni život u vezi počne blijedit - znaju se zapitati ima li to sve smisla. Vrlo vjerojatno će vas u tom slučaju i prevariti, ali to nikada neće priznati niti će vas zbog toga ostaviti.

BLIZANCI - Pripadnici ovog horoskopskog znaka naginju k tomu da budu posebno odani i da nikada ne ostave svog partnera, ali u stanju su testirati vaše živce do krajnjih granica. Blizance možete fascinirati tako što ćete ih napraviti ljubomornima. U tom slučaju mogu ostati u vezi zauvijek.

RAK - Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka se vole obavezati isključivo jednoj osobi. U vezi ne vole igrice, a znaju biti ljubomorni, zahtjevni i poprilično nesigurni. Kad ozakone svoju vezu vjenčanjem, za Rakove je to obično zauvijek.

LAV - Lavovi u vezi znaju biti prilično oprezni. Kad se zaljube veza im je nerijetko strastvena i predana, ali samo to uglavnom traje godinu do dvije. Pripadnici ovog znaka u svom srcu nose nemir koji ih tjera na monogamiju.

DJEVICA - Pripadnici ovog horoskopskog znaka nerijetko znaju biti tvrdoglavi, ali kao poprilično praktičan znak vole kratka udvaranja s malo seksa. Djevice se zalažu za apstinenciju od seksa prije braka. Dok imaju osjećaj da će u braku ili u vezi postojati materijalno bogatstvo i sigurnost te doza poštovanja, veza sa ovim znakom bi mogla potrajati.

VAGA - Osobe rođene u horoskopskom znaku Vage u vezi su jako predane i odane. Sklone su dugim vezama jer su s partnerom uglavnom i dobri prijatelji. Ipak, vrlo lako znaju promijeniti svoje mišljenje, pa znaju biti na trenutak biti jako hladne, a na trenutak ludo strastvene. Veza s Vagom potrajat će dokle god je Vaga zainteresirana za događanja u krevetu i dokle god ste vi spremni pružiti joj veliku količinu pažnje.

ŠKORPION - Pripadnici ovog horoskopskog znaka su obilježeni kao najprivrženiji znak Zodijaka. No njihovi partneri često znaju biti prisiljeni suočavanju sa suparnicima. Ovo može stvoriti nesigurnost i veza se lako može raspasti već nakon godine dana.

STRIJELAC - Osobe rođene u horoskopskom znaku Strijelca karakterizira neodlučnost te često imaju problema s vezivanjem za samo jednu osobu. Ako želite da vam veza sa Strijelcem potraje godinama, morat ćete ih podržavati u onome što su naumili, ali im i pružiti dovoljno slobode.

JARAC - Jarčevi su tradicionalan znak koji očekuje i tradicionalno vjenčanje. Pripadnici ovog horoskopskog znaka očekuju apsolutnu vjernost i privrženost te će ostati s vama dugo, ako im to pružite. I seksualni odnos i djeca su ono što osobu veže za Jarca dok je prevara uvijek razlog za prekid.

VODENJAK - Vodenjaci su jako nemiran znak kojem je najveći problem ostati s nekim u vezi dulje od nekoliko dana. Raznolikost je ono što im čini život zanimljivim. Vodenjaci nisu previše seksualan znak, a osobe ih mogu jako fascinirati, ali isto tako jako brzo gube interes. Najbolja šansa da zadržite jednog Vodenjaka je da neprestano intrigirate njegov intelekt.

RIBE - Pripadnici ovog horoskopskog znaka slove za najvjernije osobe Zodijaka. Kada traže partnera, traže ga za cijeli život. Znaju imati stroge moralne principe, ali isto tako znaju i prevariti svog partnera no to nikad neće priznali. Osobe rođene u horoskopskom znaku Ribe imaju običaj oženiti se ili udati za ljubav iz mladih dana.

Pretraga

Virgo
Ned
13 degree(s)
Gemini
Moon in Gemini
12 degree(s)
Third Quarter Moon
Third Quarter Moon
21 day(s) old