Greška
  • XML Parsing Error at 1:959. Error 9: Invalid character
You are here:  

Kako osvojiti mukarca RibuO kakvoj eni mata mukarac Riba: Mukarac Riba mata o eni koja ?e znati razumjeti njegovu senzualnu prirodu.

Kako mukarac Riba pokazuje svoje emocije: Ako u svoj monolog ubaci po koji stih, to ne zna?i i da vam je time izjavio ljubav. Ribe jako teko pokazuju, odnosno ispoljavaju svoje emocije jer vjeruju da je emotivnost ujedno i jedan od najve?ih pokazatelja ljudske slabosti. No, ako zbog Vas po?ne mijenjati one navike koje vam ne odgovaraju, budite sigurni u to da vas voli.

Kako osvojiti mukarca Ribu: Ako ste potpuno uvjereni u to da vam mukarac Riba uistinu treba, biti ?e dovoljno da ga poelite i elja ?e vam biti ispunjena. Mukarca Ribu, kao i bilo koju osobu ro?enu u ovom znaku, osvojit ?ete jedino ako vjerujete u ?uda, a zadrati ga ako njemu ne vjerujete na rije?. Mukarac Riba je ?ulan, ali ga ?ula ne slue. Vidjet ?e vas jedino ako mu ne zaklanjate pogled, a ?uti ?e vas jedino ako mu se tiho obratite. Ovdje je rije? o vodenom znaku, kojemu ?ete e? ugasiti tek onda kada ga napojite optimizmom.

Vie na temu mukarac riba - ljubavni profilPretraga

Sagittarius
Ned
7 degree(s)
Taurus
Moon in Taurus
26 degree(s)
Full Moon
Full Moon
14 day(s) old