You are here:  

Muškarac-Bik-ljubavni-profil

Muškarac-Bik-ljubavni-profil U svojoj prirodi muškarac rođen u horoskopskom znaku Bika je oprezan, ne kreće bezglavo u nikakvu akciju prije nego što prethodno dobro promisli o koracima. Svojom prividnom, ponekad hladnom rezerviranošću pažljivo čuva duboke osjećaje, toplinu, velikodušnost i strast.
Muškarac Bik je pobornik svih životnih zadovoljstava no, ipak, uvijek pomno brine o financijskoj sigurnosti i vrlo je fokusiran na profit kao proizvod svog truda.
Kada se zaljubi, iznimno je vjeran i zaštitnički nastrojen te je kao takav idealan partner za svakoga tko vrjednuje tradicionalnu vezu.

Muškarac rođen u znaku Bika sa iznimnom lakoćom osvaja „prvo mjesto“ kada je tvrdoglavost u pitanju, te je vrlo nefleksibilan pa čak i nesposoban kada je rješavanje nekih loših, starih navika u pitanju.

Bik voli ljubazno i intelektualno društvo, ugodan ambijent i domaće gastronomske specijalitete. Brzo se seksualno uzbudi i vrlo je potentan, stoga ne voli biti seksualno izazvan pa napušten. Premda je simbol ovog znaka životinja bik, ne postoji osoba suprotnog spola koja će ga navesti na bezglavi stampedo u pravcu ljubavne afere. Gospodin Bik je iznimno miran, staložen, praktičan i uvijek čvrsto s nogama na zemlji. Svoje ljubavne partnerice bira uz puno truda i promišljenosti. Prije nego se upusti u ljubavnu aferu, muškarac Bik će prvo pažljivo ispitati teren, izabranu osobu, te će poklonit sebe tek ako je zadovoljan rezultatom svog ispitivanja.

Prijateljima nerado priča o svojim emocijama, no ponekad se ipak zna pohvaliti jakim seksualnim nagonima. Muškarac Bik nipošto nema potrebu za dokazivanjem svoje muškosti jer je on posjeduje i to je za njega najnormalnija stvar na svijetu.

Kada treba donijeti pravu odluku, to mu često zna oduzeti dosta vremena, ali kad se jednom odluči, onda samouvjereno i sigurno grabi prema cilju.

Ljubav i privrženost Bik voli iskazivati darivanjem cvijeća. On svojoj partnerici ne obećava zvijezde sa neba jer to nipošto nije njegov stil, ali s obzirom da je u duši romantičar zasut će je poklonima i držati je kao malo vode na dlanu.

Bikova strast koja prši od temperamenta zahtjeva određeni period „inkubacije“, ali kada dosegne svoje „vrenje“, staložena priroda ovog muškarca više nije prepoznatljiva!
U ljubavnim vezama i braku, Bik naprosto mora biti gazda i to je sve što će on tražiti zauzvrat, za svu ljubav i privrženost koju daje svojoj izabranici.

Muškarac Bik, kada dođe u zrele godine neće gubiti vrijeme na osobe za koje misli kako nisu prikladne za „ljubav na duže staze“. Njegove emocije prema izabranici biti će jače što duže veza traje. A kada Bik jednom izabere partnericu koja mu odgovara i uplovi u bračne vode, učiniti će gotovo sve što je u njegovoj moći partnericu usreći, zaštiti i pruži joj osjećaj sigurnosti.


Pretraga

Libra
Ned
8 degree(s)
Libra
Moon in Libra
1 degree(s)
New Moon
New Moon
28 day(s) old