You are here:  

Muškarac-Blizanac-ljubavni-profil

blizanciMuškarci rođeni u znaku Blizanca su uvijek u pokretu, čak i kada su zaljubljeni. On ne podnosi strogi raspored ni rutinu u svom životu i ne želi živjeti prema strogim pravilima. Najčešće je vrlo inteligentan, komunikativan i obrazovan. On je uvjerljiv govornik, te sa svojom interesantnom pričom može privući svaku ženu koja ga zainteresira. On je u ulozi vječnog dječaka i kao takav je jako privlačan mnogim ženama. Poznat je po svom optimističkom pogledu na život, po strastvenoj ljubavi prema zabavama i komunikacijom. Muškarac Blizanac je jako zainteresiran za suprotni spol, ali ne obara velike rekorde po ostanku u dugim vezama.

Lako se zasiti i jednostavno će napustiti partnericu ako mu postane dosadno. Muškarac Blizanac voli društvo, a posebno voli žensko društvo.

Muškarac Blizanac nije veliki romantičar i nije mu posebno bitan tjelesni kontakt.
Ne treba to odmah definirati da je on hladan, on jednostavno  ima malo problema da pokaze svoje osjećaje. Kod Blizanaca je razum na prvom mjestu, pa tek potom dolaze emocije. U zrelijim godinama postaje ozbiljniji i vjerniji svojoj partnerici, ali čak i ako je vjeran on voli da flertovati sa strane. To je jače od njega i on to ne smatra prevarom. Sa Blizancem je zabavno biti u društvu, on je realista koji prema potrebi mijenja svoje ponašanje i on  živi za intelektualne izazov. Njegova partnerica treba prihvatiti njegovu promjenljivu osobnost.


Pretraga

Libra
Ned
8 degree(s)
Libra
Moon in Libra
1 degree(s)
New Moon
New Moon
28 day(s) old