You are here:  

Muškarac-Djevica-ljubavni-profil

Muškarac-Djevica-ljubavni-profilMuškarac rođen u horoskopskom znaku Djevice je jako znatiželjan kada je u pitanju suprotni spol i voli eksperimentirati sa ženama.Također je jako zainteresiran koliko novca njegova partnerica može zaraditi te kako se u najboljem slučaju taj novac treba uložiti ili potrošiti. Jako je zainteresiran za svoju karijeru. U ljubavnim vezama muškarac Djevica vrlo lako može preuzeti očinsku ulogu, u  koliko mu partnerica dozvoli da se odnosi previše zaštitnički prema njoj.

On će sklopiti brak nakon određenog vremena, ali samo ukoliko je potpuno uvjeren da će taj brak i uspjeti.

Njemu je potreban osjećaj da će partnerica podržati i pomoći njegovoj karijeri, te da će i pretvoriti mjesto stanovanja u čist i udoban dom. Muškarac Djevica daje sigurnost, oslonac i vjernost. Njemu je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta, kako u ljubavi, tako u životu općenito. On ne pripada u skupinu muškaraca koja će se zaljubiti na prvi pogled, niti on pristaje na kratke avanture - to nije njegov stil. On malo teže iskazuje svoje osjećaje i uvijek mu je potrebno malo više vremena prije nego donese neku odluku, a posebno ako je bitna poput one da li je  određena izabranica za njega prava osoba ili nije. On se u plaši bilo kakvog emocionalnog priznanja. Ovog konzervativnog muškarca okolina će najčešće opisati kao -  hladan i dalek.su. Muškarci rođeni u ovom znaku su oštroumni i tu oštroumnost koriste u potpunosti kada biraju partnera za život. Oni najčešće očekuju previše od partnera, jako su kritični i zahtijevaju više nego sto je bilo tko spreman da pruži.

Muškarac Djevica više voli biti zaveden u da se njemu udvaraju, jer je on  previše zauzet svojom karijerom te mu ljubavne igre oduzimaju previše vremena. On traži iskrenu, otvorenu i pravu ljubavnu vezu. Iako kada nađe upravo to što i taži on najčešće sakriva svoje osjećaje i prepušta partnerici za zadatak da iz njega izvuče istinu o njegovim pravim osjećajima. Partnerica ga treba intelektualno zadovoljavati i treba znati da on traži dugotrajnu vezu, a ne zabavu na jednu noć.


Pretraga

Libra
Ned
8 degree(s)
Libra
Moon in Libra
1 degree(s)
New Moon
New Moon
28 day(s) old