You are here:  

Muškarac-Jarac-ljubavni-profil

Muškarac-Jarac-ljubavni-profil Ukoliko muškarac rođen u znaku Jarca želi nekoga osvojiti on ne priznaje NE kao odgovor. On nikada ne odlazi praznih ruku. Ljubav je njegova duhovna hrana. Jarac nije grubi ljubavnik, on je jako strastven i energičan ali njegova seksualna snaga sa vremenom slabi. On često, a posebno u starijim godinama,  voli zavoditi mlade, naivne žene, pred kojima može glumiti ulogu seksualnog učitelja. Jarac od svoje partnerice očekuje da ga služi, i to ne samo u spavaćoj sobi već u svim tradicionalnim aspektima. Od nje očekuje vjernost i prijateljstvo, ali Jarac nikada neće prihvatiti da ga ona kritizira.

On kada traži partnericu više pridodaje važnost na fizičke strastvene aktivnosti i izgled nego na unutrašnju ljepotu i kvalitete. Jarac također ima razmišljanje: zašto se zaljubiti u siromašnu djevojku, kada se može zaljubiti u bogatu ženu sa dobrim statusom u društvu. Ne možemo tvrditi da on ide samo sa namjerom da osvoji bogatu partnericu, ali ukoliko je u situaciji da bira između siromašne i bogate, sigurno će izabrati onu sa većim bankovnim računom. Iako Jarac zna što želi i kako se domoći toga, on ima svoj financijski cilj, ali je isto tako svjestan svojih limita. Jarac ima duboka osjećanja u sebi prema svom partneru, ali je problem što on ta osjećanja ne zna pokazati na pravi način. Tek kada je posve siguran da ga se neće ismijati on se polako otvara prema svojoj partnerici. Potrebno mu je dugo vremena da se napokon usudi da joj ispriča svoje tajne.

Jarac je u pravilu vjeran, mada mu je jako dugo potrebno da se osjeti spremnim za bračni život. Ukoliko osjeti da veza u kojoj se trenutno nalazi ne vodi ničemu, on neće pokušavati nešto za što nema smisla. On ne spada u najbolje i najstrastvenije ljubavnike svijeta i on svoju odabranicu neće obasipati cvijećem i poklonima, niti joj pjevati pod prozorom, ali zasigurno će je poštovati i štititi.


Pretraga

Libra
Ned
9 degree(s)
Libra
Moon in Libra
13 degree(s)
New Moon
New Moon
0 day(s) old