You are here:  

Muškarac-Lav-ljubavni-profil

lavMuškarac Lav je atraktivan, privlačan i zapažen kod žena. Ponekad je neoprezan, ali ipak je stručnjak za prikrivanje svojih nedostataka i grešaka.  Voli lijepe žene, ali njegova partnerica niti u jednom segmentu ne bi smjela biti bolja od njega. Lav je velikodušan, voli smijeh, izlaske i od svega izvlači najbolje. Ovaj gospodin ima visoko mišljenje o sebi, a od svoje partnerice zahtjeva da se divi njegovom egu. On kroz život ide kao zvijezda, a svoju ljubav bira iz reda svojih obožavateljica.Lav ima prirodnu karizmu, i najviše uživa u svojim ljubavnim avanturama. On se lako zaljubljuje čak ukoliko uoči i najmanji znak divljenja.

Njega možemo usporediti sa kockarom koji očekuje pobjedu u svakoj igri, pa čak i u igri ljubavi. Lavovi  teže aroganciji, ali nikada nemaju namjeru nekoga namjerno povrijediti sa riječima, iako su u stanju da povrijediti tuđe osjećaje bez da to osjete.

Muškarac Lav će zabaviti svoju odabranicu sa stilom, on zna postupati sa damom. Njegova partnerica se mora paziti njegove ljubomore, jer on želi znati svaki njen pokret i svaku njenu misao. Ukoliko se dogodi da ona ima uspješnu karijeru, moguće je čak da će morati promijeniti svoje radno mjesto , jer on želi biti centar njenog svijeta. Muškarac rođen u horoskopskom znaku Lava može biti vjeran kada zaista voli. On će voljeti svoju partnericu dok god posjeduje njeno tijelo i dušu, a biti će sretan sve dok ga ona smatra centrom svoga svijeta. On od svoje partnerice očekuje zaista mnogo, ponekad čak i previše. Tako da iako se brzo zaljubi, ukoliko njegova očekivanja nisu ispunjena on se isto tako brzo zaboravlja svoju dojučerašnju ljubav.


Pretraga

Libra
Ned
8 degree(s)
Libra
Moon in Libra
1 degree(s)
New Moon
New Moon
28 day(s) old