You are here:  

Vaga u podznaku Djevica

Ispis

Vaga u podznaku DjevicaOvdje se događa određena suprotnost znaka i podznaka jer Vaga voli život i zadovoljstva koja on nudi, i to bez velikih obaveza, dok je Djevica uvijek zabrinuta nad svojom egzistencijom. Podznak Djevica u ovoj kombinaciji pomaže da se ova osoba jako dobro snalazi u životu. Karakteristike osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka je zavodljivost, strpljenje, odmjerenost, samokontrola, metodičnost, ravnoteža, sklad, želja za otvaranje.

Međutim suprotnost ova dva znaka uočljiva je u svim sferama njihovog života. To je prouzrokovalo da im unutrašnji život bude umotan u zaštitni omot, tako da jako dobro kontroliraju svoje izjave i uvjeravaju se u zasnovanost svake radnje prije nego je prihvate.

Kod osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka može se uočiti rascijepanost  između optimizma i pesimizma, idealizma i realizma, između osjećajnosti i pretjerane kritičnosti. Zbog ovoga svega djeluju kao jako komplicirani u svakodnevnom ophođenju prema drugima, zbog čeka nailaze na nerazumijevanje njihove okoline. Podznak im daje diskreciju, a njihov šarm djeluje tek na drugi pogled.

Vaga u podznaku Djevica
vodi računa o tome što njihova okolina o njima govori, iako to možda ne djeluje tako. Zapravo čak osjećaju strah kakav dojam će ostaviti, što može inhibirati njihovu prirodnu kreativnost. Istovremeno ih privlače i plaše ludi snovi. Ponekad imaju želju da se i sami promjene, ali teško se rješavaju svojih navika i više vole kontrolirati svoj životni put.

Vaga u podznaku Djevica je potajno ambiciozna osoba, njihova  priroda često ne uspijeva zadovoljiti njihove prohtjeve, spriječena blokadama koje sama sebi stvaraju.
Ovdje je riječ o blagoj prirodi punoj razumijevanja. Iako naginju pomalo ekscentričnom načinu života, sreća se za njih ipak krije u jednostavnim stvarima.

Ukoliko žele pronaći sreću trebaju se potruditi da ne podlegnu iskušenju ekscentričnosti koje ih povremeno zahvaća. Ono što oni žele postavljaju kao mjerilo vrijednosti, za koje očekuju da ga svi drugi prihvate i po njemu se ravnaju. Zato im treba skrenuti pažnju da preispitaju sami sebe i postanu objektivniji.
Trebali bi  pokušati svoje ideale dovesti u sklad sa stvarnošću i težite samo onim ciljevima koji ih neće dovesti u duhovnu izolaciju


Pretraga

Libra
Ned
10 degree(s)
Libra
Moon in Libra
25 degree(s)
New Moon
New Moon
1 day(s) old